Logo

Franco's Ramasca - Dessertvin på vilde kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 l rødvin
1 vaniljestang
1 lille kanel­stang
1 kg vilde kirsebær ("marasche")
200 g knuste hele druer
300 g sukker
200-300 g ren alkohol (96%)
 
Bland rødvin, vanilje, kanel og knuste hele druer sammen og lad stå i solen i 40 dage i en stor glasballon til mindst 3 liter.
Pres og filtrer herefter blandingen gennem fx. et ostelærred.
Tilsæt nu 300 g sukker/liter og 200-300 g ren alkohol (96%)/liter (efter behov).
Lad trække en uge og filtrer det igen, inden Ramascaen drikkes
Vinen bliver 21-24%.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprudlende sangriaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomstdrik 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TranebærbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Syltede gyldne tropiske frugter i lag med kokoscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!