Logo

Frossen Mokka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kopper varm frisk kaffe
24 spsk chokoladesirup
1 liter blød vaniljeis
1 kop kold kaffe
 
Hæld varm kaffe og chokoladesirup i en blender og bland godt.
Lad blandingen køle af til stuetemperatur.
Bland denne med de andre ingredienser i en separat skål, indtil det er
blødt.
Drikken er nu klar til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her