Logo

Frossen Mokka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kopper varm frisk kaffe
24 spsk chokoladesirup
1 liter blød vaniljeis
1 kop kold kaffe
 
Hæld varm kaffe og chokoladesirup i en blender og bland godt.
Lad blandingen køle af til stuetemperatur.
Bland denne med de andre ingredienser i en separat skål, indtil det er
blødt.
Drikken er nu klar til servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chocolate CappuccinoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MojitoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DjævlekaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær- og mandelclafoutisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os