Logo

Gammel svensk juleglög

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 fl. rødvin (¾ l)
1 dl vodka
5 hele stænger kanel
20 hele nelliker
1 lille stk ingefær
1 tsk knuste kardemommer (med skal)
1 stk pomeranskal
50 g sukker
1 tsk vanilje
75 g rosiner
50 g mandler
 
Kom vodka, kanel brækket i mindre stykker, hele nelliker, hel ingefær,
groft knust kardemommer med skallerne og pomeranskal i et glas med
skuelåg og lad det trække i ca. 1 døgn.
Si krydderierne fra vodkaen.
Smut og hak mandlerne. Hæld vin og vodka i en gryde.
Tilsæt sukker, vanilje, mandler og rosiner.
Varm glöggen langsomt op.
 
Tips: Varm ikke glöggen over 60ºC da alkoholen fordamper over denne
temperatur.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?