Logo

Gammel svensk juleglög

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 fl. rødvin (3/4 l)
1 dl vodka
5 hele stænger kanel
20 hele nelliker
1 lille stk ingefær
1 tsk knuste kardemommer (med skal)
1 stk pomeranskal
50 g sukker
1 tsk vanilje
75 g rosiner
50 g mandler
 
Kom vodka, kanel brækket i mindre stykker, hele nelliker, hel ingefær,
groft knust kardemommer med skallerne og pomeranskal i et glas med
skuelåg og lad det trække i ca. 1 døgn.
Si krydderierne fra vodkaen.
Smut og hak mandlerne. Hæld vin og vodka i en gryde.
Tilsæt sukker, vanilje, mandler og rosiner.
Varm glöggen langsomt op.
 
Tips: Varm ikke glöggen over 60ºC da alkoholen fordamper over denne
temperatur.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mjød - den hurtigeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DruesaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CappucinoparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os