Logo

Gammeldags varm cacao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 kop mælk
4 skefulde cacao pulver
sukker (efter egen smag)
 
Kom mælken i en kasserolle og sæt den på varmen (lavt blus)
Rør lidt rundt i den, så den ikke brænder på.
Når mælken er varm tilsættes cacaoen og røres rundt.
Smag til med sukker, skænk i kopper og kom evt en skefuld flødeskum i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Læskende sommerdrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Camping HyldebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Milkshake med kaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marcipanchips og softice med nougatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!