Logo

Gammeldags varm cacao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 kop mælk
4 skefulde cacao pulver
sukker (efter egen smag)
 
Kom mælken i en kasserolle og sæt den på varmen (lavt blus)
Rør lidt rundt i den, så den ikke brænder på.
Når mælken er varm tilsættes cacaoen og røres rundt.
Smag til med sukker, skænk i kopper og kom evt en skefuld flødeskum i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KahluadrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan smoothieEn smoothie serveres oftest kold, og denne opskrift på smoothie med banan er ingen...
• Krydret kaffeHvis du vil prøve et lille pift i din kaffe, så prøv denne simple opskrift på krydret...
• Kirsebær med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os