Logo

Gammeldags varm cacao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 kop mælk
4 skefulde cacao pulver
sukker (efter egen smag)
 
Kom mælken i en kasserolle og sæt den på varmen (lavt blus)
Rør lidt rundt i den, så den ikke brænder på.
Når mælken er varm tilsættes cacaoen og røres rundt.
Smag til med sukker, skænk i kopper og kom evt en skefuld flødeskum i.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?