Logo

Gløgg - Julens Opskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gløgg - Julens Opskrift

 

# Ingredienser til 6 personer:
2 liter kraftig rødvin

1-2 stk hel kanel delt i mindre stykker
2 tsk hele nelliker

100 g rosiner

100 g smuttede, flækkede mandler

2 glas rom

2 glas snaps

sukker, farin eller honning

Gløgg - Julens Opskrift

 

* Tilberedning:

Lad rosinerne trække i rom/snaps natten over.

Kom 1 liter rødvin i en gryde og tilsæt kanelstykker, nelliker og rosiner.

Varm blandingen til kogepunktet, og lad den derefter trække småkogende i ½ time.

Tilsæt resten af rødvinen og tilsæt evt. mere rom/snaps.
Smag til med sukker, farin eller honning.

Varm igen gløggen op til kogepunktet og tilsæt til sidst de smuttede mandler.

Nydes med æbleskiver, klejner og andet godt fra julens repertoire.

 

Gløgg - Julens Opskrift

 

 

........................................................................................................................

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?