Logo

Gløgg med romrosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 liter rødvin
28 hele kardemomme
80 hele nelliker
8 hele kanel
4 hele ingefær
4 laurbærblade
4 dl sukker
skal og saft af 2 citroner
skal og saft af 2 appelsiner
4 dl vand
rom
rosiner
hakkede mandler

Et par dage (eller uger) før hældes rom ud over rosinerne og de stilles i køleskab under tætsluttende låg. Dagen før hældes 1 liter rødvin op i en lille gryde. Krydderier, sukker, citron, appelsin og vand kommes ved og koges 1/2 time under låg. Stil til side og lad det trække til næste dag. Si krydderblandingen over i en større gryde. Hæld resten af rødvinen ved og hold blandingen på 80C. Ikke varmere. Smag til. Lige før servering kommes hakkede mandler og rosiner i.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Master BrewEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronlimonadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Morgenvækning 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mini-kiksekagerDette er mere et stykke konfekt end en kage. Den lækre mini-kiksekage passer godt til en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os