Logo

Gløgg med portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(8 personer)
60 g rosiner
40 g mandelsnitter
3 dl portvin
1 spsk citronsaft
1 dl appelsinsaft
1 fl rødvin
4 spsk sukker
1/2 tsk vaniljesukker
1 lille drys kanel
2 spsk orangelikør el brandy

Bland rosiner, mandler, portvin, citron- og appelsinsaft og lad det trække lunt og tildækket i 3 timer. Lun rødvinen ved svag varme og rør sukkeret i. Smag til med vaniljesukker og kanel, fjern vinen fra varmen og tilsæt portvinen med fyldet. Lad det hele trække lunt i 10 minutter. Smag til med lidt brandy eller Orangelikør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PariserkaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Let istheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Café Specialeindeholder kanel og muskat - meget delikat. Vil du smagen lindre, så brug lidt mindre....
• Baileys OstekageEn såkaldt cheesecake - eller på dansk: ostekage, lavet på Bayleys, digestives kiks og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os