Logo

Gløgg essens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. mørk sirup
5 l. vand
3 l. rødvin
3 l. appelsin juice
50 g hel kanel
50 g kardemomme
50 g nelliker
1 1/2 kg brun farin
 
Alle ingredienserne bringes i kog i ca. 4 timer til det er reduceret til det halve.
Herefter blandes i forholdet 1 del essens til 3 dele rødvin.
Smag til med portvin og snaps efter temperament, og med rosiner og mandler.
Varm gløggen, uden at væsken kommer i kog.
Lad den gerne stå og trække en halv times tid før servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Orange og krydderikaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flydende opkvikkereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Punch me RedEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med passionsfrugtcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os