Logo

Gløgg ekstrakt 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stænger hel kanel
10 hele kardemommekapsler
20 hele nelliker
3-4 laurbærblade
3-4 hele stjerneanis
skal fra en appelsin
½ ltr. vand
 
Alle ingredienser koges med vand og en smule sukker ved svag varme i en ½ times tid.
Krydderierne kommes i et tætsluttende glas, og kogende vand kommes på, så det dækker.
Det skal trække i et par dage, så er den klar til brug igen.
Hvis den mister kraften, kan den koges op på ny.
Gløggekstrakten skal opbevares i køleskab.
Brug ¼ ltr. af ekstrakten til en flaske rødvin eller saft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her