Logo

Gløgg ekstrakt 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 stænger hel kanel
10 hele kardemommekapsler
20 hele nelliker
3-4 laurbærblade
3-4 hele stjerneanis
skal fra en appelsin
1/2 ltr. vand
 
Alle ingredienser koges med vand og en smule sukker ved svag varme i en 1/2 times tid.
Krydderierne kommes i et tætsluttende glas, og kogende vand kommes på, så det dækker.
Det skal trække i et par dage, så er den klar til brug igen.
Hvis den mister kraften, kan den koges op på ny.
Gløggekstrakten skal opbevares i køleskab.
Brug 1/4 ltr. af ekstrakten til en flaske rødvin eller saft.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Te - drikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Iskaffe-milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm Kahlúa MokkaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vafler med mandler og yoghurtPrøv disse udsøgte, bløde og luftige vafler sammen med en skefuld abrikosfløde. Dette er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os