Logo

Glögg ekstrakt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(opskriften passer til 15-20 personer)

1,8 l vand
900 g sukker
35 g hel kanel
35 g hel allehånde
35 g hele nelliker

Dette koges til det har reduceret med 25 procent - herefter afkøles det.
Når ekstrakten her helt kold tilsættes:
2 økologiske appelsiner i skiver
1 økologisk citron i skiver
1,5 dl portvin
1 dl snaps
1 dl rom

Det hele trækker så længe som muligt på et svalt/køligt sted. Start gerne med at lave ekstrakten omkring Sct. Hans, således at den får lov til at trække et halvt år..!
Hvis du ikke når det, så øg krydderierne med 30 procent og så kan den drikkes med det samme, men får selvfølgelig ikke den samme dybe og fyldige smag.
Denne opskrift spædes med 5 flasker rødvin og et godt lille fif er, at hvis du tilsætter mandler og rosiner ved serveringen, så rist mandlerne så de er gyldne og dermed øges smagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm trylledrik fra BloksbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-hyldeblomstsaftHylden blomstrer i denne måned, hvor den danske jordbærsæson også er godt i gang. De to...
• Agurk og æbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegrød med æblechipsBrug madæbler til grøden og sprøde spiseæbler til chips gerne med røde kinder
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os