Logo

Glögg ekstrakt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(opskriften passer til 15-20 personer)

1,8 l vand
900 g sukker
35 g hel kanel
35 g hel allehånde
35 g hele nelliker

Dette koges til det har reduceret med 25 procent - herefter afkøles det.
Når ekstrakten her helt kold tilsættes:
2 økologiske appelsiner i skiver
1 økologisk citron i skiver
1,5 dl portvin
1 dl snaps
1 dl rom

Det hele trækker så længe som muligt på et svalt/køligt sted. Start gerne med at lave ekstrakten omkring Sct. Hans, således at den får lov til at trække et halvt år..!
Hvis du ikke når det, så øg krydderierne med 30 procent og så kan den drikkes med det samme, men får selvfølgelig ikke den samme dybe og fyldige smag.
Denne opskrift spædes med 5 flasker rødvin og et godt lille fif er, at hvis du tilsætter mandler og rosiner ved serveringen, så rist mandlerne så de er gyldne og dermed øges smagen.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?