Logo

Gløgg ekstrakt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 vanilje stænger
5 hele muskat nødder
5 kanel stænger
1 spk hele nelliker
1 spk kardemomme
½ l snaps
½ l portvin
1 øl
200 g sukker

Sukker og øl bringes i kog, muskat nødder flækkes i 3-4 dele.
Alt blandes i et glas og trækker mindst en uge, vend glasset dagligt.
brug 2,5 dl ekstrat til 1 fl vin.

Tips:
Der kan hældes mere snaps og portvin på krydderierne, så kan det stå og trække til næste år.

 

Hanne Stender

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her