Logo

Gløgg ekstrakt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5 vanilje stænger
5 hele muskat nødder
5 kanel stænger
1 spk hele nelliker
1 spk kardemomme
1/2 l snaps
1/2 l portvin
1 øl
200 g sukker

Sukker og øl bringes i kog, muskat nødder flækkes i 3-4 dele.
Alt blandes i et glas og trækker mindst en uge, vend glasset dagligt.
brug 2,5 dl ekstrat til 1 fl vin.

Tips:
Der kan hældes mere snaps og portvin på krydderierne, så kan det stå og trække til næste år.

 

Hanne Stender

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Te med appelsintoddyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Iskold eller varm mynteteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm kakao med ingefærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnødde-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os