Logo

Glühwein

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glühwein

 

1 flaske rødvin
1 spsk honning
1 stykke hel kanel, (ca. 8 cm)
3 -4 kryddernelliker
2 -3 skiver citron, skåret i mindre stykker.
*

Det hele hældes i en kasserolle og bringes til kogepunktet, men må endelig ikke koge.

Tages fra varmen, og serveres straks i krus, toddyglas eller rødvinsglas -

men pas på, at der anvendes glas, der kan tåle varme.

Tips: Kan også tilsættes 5cl Stroh rom (80%) eller 10 cl alm. rom og/eller 1½ dl rosiner

 

$1

Madopskrift billede

Er der egentlig ikke en kryddernellike i den optimale Anæstesiologiske blanding

 

$2

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?