Logo

Glühwein

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Glühwein

 

1 flaske rødvin
1 spsk honning
1 stykke hel kanel, (ca. 8 cm)
3 -4 kryddernelliker
2 -3 skiver citron, skåret i mindre stykker.
*

Det hele hældes i en kasserolle og bringes til kogepunktet, men må endelig ikke koge.

Tages fra varmen, og serveres straks i krus, toddyglas eller rødvinsglas -

men pas på, at der anvendes glas, der kan tåle varme.

Tips: Kan også tilsættes 5cl Stroh rom (80%) eller 10 cl alm. rom og/eller 1½ dl rosiner

 

$1

Madopskrift billede

Er der egentlig ikke en kryddernellike i den optimale Anæstesiologiske blanding

 

$2

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Solbær shakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hylde te - Hyldete - HyldetheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sweet teaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommertrifli med bærIngen sommer uden trifli med bær, makroner og creme. Nyd hver en bid!
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os