Logo

Glühwein

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Glühwein

 

1 flaske rødvin
1 spsk honning
1 stykke hel kanel, (ca. 8 cm)
3 -4 kryddernelliker
2 -3 skiver citron, skåret i mindre stykker.
*

Det hele hældes i en kasserolle og bringes til kogepunktet, men må endelig ikke koge.

Tages fra varmen, og serveres straks i krus, toddyglas eller rødvinsglas -

men pas på, at der anvendes glas, der kan tåle varme.

Tips: Kan også tilsættes 5cl Stroh rom (80%) eller 10 cl alm. rom og/eller 1½ dl rosiner

 

$1

Madopskrift billede

Er der egentlig ikke en kryddernellike i den optimale Anæstesiologiske blanding

 

$2

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PapayabrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisk rabarbersaftLav din egen rabarbersaft. Den smager skønt blandet med iskoldt vand eller hvidvin. ca. 2...
• RabarbersaftSaften her er skøn med isterninger og postevand eller vin med bobler
• Petits fours med hvid chokolade og karamel-anisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os