Logo

Gluhwein

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6 personer.)
1 fl. rødvin
1 appelsin
15-20 hele nelliker
1/2 vaniljestang eller 1 tsk vaniljesukker
1 dl sukker

Hæld vinen i en gryde. Fyld appelsinen med nelliker og læg den i vinen. Varm op og lad det trække. Tilsæt vanilje og sukker efter smag. Serveres brændende varm.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kosak KaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærsaftHjemmelavet saft smager dejligt og kan laves på mange måder for eksempel hyldeblomst eller...
• Lysegrøn mynteHar en beroligende virkning og hjælper mod fordøjelsesbesvær, forkølelse og influenza....
• Korsikansk ostekage med karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!