Logo

Gluhwein

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(6 personer.)
1 fl. rødvin
1 appelsin
15-20 hele nelliker
½ vaniljestang eller 1 tsk vaniljesukker
1 dl sukker

Hæld vinen i en gryde. Fyld appelsinen med nelliker og læg den i vinen. Varm op og lad det trække. Tilsæt vanilje og sukker efter smag. Serveres brændende varm.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?