Logo

Gloegg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 fl. rødvin
1 hel kanel
2 stk hel kardemomme
½ citron
85 g sukker
2 sevilla appelsiner eller pomeranser
12 hele nelliker
100 g rosiner
100 g mandler

Hæld rødvinen i en emaljeret gryde og læg kanel og kardemomme ved i en lille gazepose. Varm op til lidt under kogepunktet, sluk under gryden og lad vinen trække under låg ca 5 min. Tilsæt sukker, citronsaft og tynde strimler gul skal af citronen. Stik hele nelliker i de let bitre sevilla appelsiner eller pomeranser og læg dem i en opvarmet bowle sammen med rosiner og hele, smuttede mandler. Hæld den varme vin over og server gløggen i små glaskrus.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her