Logo

Gloegg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 fl. rødvin
1 hel kanel
2 stk hel kardemomme
1/2 citron
85 g sukker
2 sevilla appelsiner eller pomeranser
12 hele nelliker
100 g rosiner
100 g mandler

Hæld rødvinen i en emaljeret gryde og læg kanel og kardemomme ved i en lille gazepose. Varm op til lidt under kogepunktet, sluk under gryden og lad vinen trække under låg ca 5 min. Tilsæt sukker, citronsaft og tynde strimler gul skal af citronen. Stik hele nelliker i de let bitre sevilla appelsiner eller pomeranser og læg dem i en opvarmet bowle sammen med rosiner og hele, smuttede mandler. Hæld den varme vin over og server gløggen i små glaskrus.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebær sangriaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bloody MaryBloody Mary drinken blev opfundet på Harrys New York Bar i Paris i 1921. Eftersignende...
• LatteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosmælkesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os