Logo

Grønlandsk kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Friskbrygget kaffe
1 stor del whisky
2 del kahlua
1 del Gran Manier
et par spiseskeer flødeskum

Hæld whiskyen i et rummeligt glas. Varm den over en spritflamme, antænd den kort, sluk med en kop kaffe. Tilsæt kaluha. Top med flødeskum.

Hæld Gran Manier op i en sauceeske og varm det over spritflammen. Når det er antændt hældes det over flødeskummen.

Kunsten er at trække den brændende stråle (nordlys) så lang som mulig.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sangria 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær istheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær snaps 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Roulade med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os