Logo

Grønlandsk kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friskbrygget kaffe
1 stor del whisky
2 del kahlua
1 del Gran Manier
et par spiseskeer flødeskum

Hæld whiskyen i et rummeligt glas. Varm den over en spritflamme, antænd den kort, sluk med en kop kaffe. Tilsæt kaluha. Top med flødeskum.

Hæld Gran Manier op i en sauceeske og varm det over spritflammen. Når det er antændt hældes det over flødeskummen.

Kunsten er at trække den brændende stråle (nordlys) så lang som mulig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?



Effektiv reklame - klik her