Logo

Grønlandsk kaffe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 cl whisky
2 cl kahlua
lind flødeskum
varm kaffe
Grand Manier
en ske og et lys
 
Kahlua og whisky hældes i et kaffeglas.
Skænk den varme kaffe og top med flødeskum.
Opvarm lidt Grand manier i en metalsauceske til det flamberer.
Hæld derefter indholdet ned over flødeskummen i kaffen i en tynd stråle,
så strålen danner "nordlys" når du hælder.
Servér straks.
 
Tips: Den flotte nordlyseffekt opleves bedst hvis du serverer kaffen om
aftenen i sterinlys-skær.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her