Logo

Grønlandsk kaffe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 cl whisky
2 cl kahlua
lind flødeskum
varm kaffe
Grand Manier
en ske og et lys
 
Kahlua og whisky hældes i et kaffeglas.
Skænk den varme kaffe og top med flødeskum.
Opvarm lidt Grand manier i en metalsauceske til det flamberer.
Hæld derefter indholdet ned over flødeskummen i kaffen i en tynd stråle,
så strålen danner "nordlys" når du hælder.
Servér straks.
 
Tips: Den flotte nordlyseffekt opleves bedst hvis du serverer kaffen om
aftenen i sterinlys-skær.  
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lassi med citronmelisseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BørnedrinkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango-banan-shakeCremet, blid og blød: et himmelsk middel mod vinterdepressioner!
• Lakrids-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!