Logo

Julebitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ stang hel kanel
3 tsk pulv. kardemomme
2 tsk hele nelliker
4 tsk skåret lakridsrod
2 tsk knust stjerneanis
2 tsk koriander
2 tsk galangarod
0.7 l snaps 40%
 
Bland ingredienserne sammen i en skål med 0,7 l snaps (40%)
Lad det trække i 8 dage
Filtreres 2 gange
Lagring i 3 måneder og nydes stuevarm

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her