Simpel juice med masser af gulerod, ingefær og æble.
Friskpresset gulerodsjuice er forbavsende sød og smager især himmelsk, hvis den
mikses med æble og ingefær. Den sur-søde friskhed får samtlige smagsløg til at
danse af ren begejstring. Gulerødder er betacarotenens konge i
grønsagsverdenen. Det er især i USA, at denne nektar anses som en af verdens
bedste våben mod kræft. Betacaroten beskytter os ikke alene mod en lang række
sygdomme, men også mod solens farlige UV stråler.
Gulerodsjuice indeholder udover vitamin B, C, E og K også
calcium, jern og magnesium. Personligt drikker jeg en del saft fra gulerødder i
sommerhalvåret, fordi det beskytter mod solskoldning, soleksem og for tidlig
ældning af huden. Derudover bevares den gyldenbrune farve længere.
Saftigt udstyr: Juicemaskine
Ingredienser:
5 mellemstore gulerødder
2 æbler
2 cm ingefær med skræl
is og 2 spsk kvalitetsolie
Hvordan:
Pres alle ingredienserne i en juicemaskine.
Tilføj is og olie og nyd et skud af friskpresset
betacaroten.
SAFTIGT TIP!
Ingefær har en rensende effekt og blev i gammel tid anvendt
som betændelseshæmmende medicin.
Kilde: High on Juice
........................................................................................................................