Logo

Hazelnut Coffee

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

friskbrygget kaffe
2 spiseskefulde vaniljeis
1 spiseskefuld chokolade & hasselnød smørepålæg (Nutella)
Pynt - Drys med hakkede nødder
2 store sugerør (kan udelades)

Hæld en kop friskbrygget kaffe i enblenderkande.

Hæld is, chokolade & hasselnød smørepålæg samt isterninger oveni.

Blend i 15 sekunder på fuld kraft.

Tag kanden af blenderen og hæld op i et glas.

Drys med lidt hakkede nødder.

Sæt sugerørene i koppen.

Server straks.

Tips:
Riv hvid og mørk chokolade på toppen i stedet for de hakkede nødder.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BørnedrinkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango-banan-shakeCremet, blid og blød: et himmelsk middel mod vinterdepressioner!
• Choko smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blanc manger med frugtBlanc manger er en sød dessert, der som navnet antyder stammer fra Frankrig. Dessserten...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os