Logo

Havtornsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
havntorn
snaps/vodka
 
Anvend de gule modne bær.
Det er lettest at klippe grenenden af for siden at hygge sige hjemme med
brodersaksen. et syltetøjsglas fyldes med 33-50% med bær og fyldes med
vodka eller snaps. Bærrene kan fryses til senere brug.
Trækketid er minimum 2 måneder.
Da den har en tilbøjelighed til at gelere, skal glasset rystes engang i mellem,
hvorefter den filtreres.
Hvis der dannes bundfald skal der filtreres igen.
Den vinder ved lagring (5 år)
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• afbrændt rødvindrik fra 1800-tallets borgerlige danske køkken. Rødvin koges op med sukker og lidt kanel,...
• Kardemomme og orange kaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan og jordbær drikDenne drik, der kunne være velegnet til en varm sommerdag, laves blandt andet med banan,...
• Abrikos ClafoutisEn dejlig abrikos tærte, som er let at lave og passer til en dejlig sommeraften på...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!