Logo

Hindbærbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 dl rensede hindbær
8 dl vodka
4 dl sukker
3 dl vand
 
Bland hindbær og vodka.
Lad det stå solrigt i 2 måneder.
Bland sukker og vand på en pande og varm indtil sukkeret er opløst.
Tilsæt til brændevinen.
Filtrer og hæld på flaske.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PariserkaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frozen Strawberry MargaritaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersaft med ingefærSaften er ukonserveret og skal derfor opbevares i køleskabet (op til et par uger) eller...
• Pistaciefromage med bærsauce og creme de cassisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os