Logo

Hindbær-blåbærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
225 g velmodne hindbær
100 g velmodne blåbær
200 g perlesukker
6 nåle frisk rosmarin
1 hel kanelskal - ca. 6 cm
4 dl vodka
 
Kom bærrene, der ikke må skylles i en flaske skiftevis med sukker og de
smuldrede rosmarinnåle samt kanelskallen, der smuldres lidt.
Hæld vodka på og lad nu flasken stå i solen i 2-3 døgn.
Vend den nogle gange efter 1 døgn og stil den i stuetemperatur i 14 dage.
Vend den af og til.
Si likøren, fjern krydderierne og opbevar den i køleskabet.
 
Tips: Bærrene kan anvendes til prikken over iet på en dessert som fx.
varme pandekager eller friske ferskner med en klat vaniljeis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin- og grapefrugt­smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kiribati milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blondie Smoothie - med hvidvinHer er opskrift på en smootie med vaniljeis, hvidvin og frugtcocktail. Perfekt til en...
• Amerikansk majsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os