Logo

Hindbær-blåbærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g velmodne hindbær
100 g velmodne blåbær
200 g perlesukker
6 nåle frisk rosmarin
1 hel kanelskal - ca. 6 cm
4 dl vodka
 
Kom bærrene, der ikke må skylles i en flaske skiftevis med sukker og de
smuldrede rosmarinnåle samt kanelskallen, der smuldres lidt.
Hæld vodka på og lad nu flasken stå i solen i 2-3 døgn.
Vend den nogle gange efter 1 døgn og stil den i stuetemperatur i 14 dage.
Vend den af og til.
Si likøren, fjern krydderierne og opbevar den i køleskabet.
 
Tips: Bærrene kan anvendes til prikken over iet på en dessert som fx.
varme pandekager eller friske ferskner med en klat vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her