Logo

Hvid gløgg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 fl. hvidvin/rigtig cider
brun rom, mindst 2 dl, gerne mere
4 stjerneanis
4 tykke skiver frisk ingefær
en halv revet muskatnød
20 sorte peberkorn
2 kanelstænger
4 allehånde
4 enebær
1 tsk hel koriander
1 stk laurbærblad
1 citron skrællen heraf
rørsukker

Det skal være hele krydderier, de stødte gør gløggen uklar, og smager støvet.
Knus krydderierne lidt i en morter, eller med et bredt knivblad mod et bræt.
Kom dem med citronskrællen i en gryde med 5 dl vand og kog det sagte en halv time.
Lad det trække til det er koldt, gerne til dagen efter.
Varm vin/cider, og den siede ekstrakt op til lige under kogepunktet.

Smag til med sukker og kom rommen i i sidste øjeblik.
Man kan lade en enkelt stjeneanis flyde rundt i hvert glas og man kan også give hver en kanelstang til at røre rundt med.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blondie Smoothie - med hvidvinHer er opskrift på en smootie med vaniljeis, hvidvin og frugtcocktail. Perfekt til en...
• Lime- og citrondrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Café MintPå café Mint serveres også mint cupcakes - her er opskriften på en god Mint Caé i en kop
• Bagte æbler med vaniljecremeNår man liiige har lyst til lidt sødt, er denne nemme opskrift god at have ved hånden
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!