Logo

Hvid gløgg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 tørrede pomeransskaller
2 stk tørret ingefær
1 hel kanelstang
½ spsk hele nelliker
1 spsk stødt kardemomme
2 dl hvid portvin
2 fl. hvidvin
3 dl sukker
2 dl Brøndum snaps
 
Alle ingredienserne kommes op i gryden, og lunes langsomt op, står og trækker så lang tid som muligt.
Gerne natten over.
Si gløggen gennem et kaffefilter og varm den langsomt op, gløggen må
IKKE koge, snapsen hældes i og der serveres
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her