Logo

Hvid gløgg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 tørrede pomeransskaller
2 stk tørret ingefær
1 hel kanelstang
1/2 spsk hele nelliker
1 spsk stødt kardemomme
2 dl hvid portvin
2 fl. hvidvin
3 dl sukker
2 dl Brøndum snaps
 
Alle ingredienserne kommes op i gryden, og lunes langsomt op, står og trækker så lang tid som muligt.
Gerne natten over.
Si gløggen gennem et kaffefilter og varm den langsomt op, gløggen må
IKKE koge, snapsen hældes i og der serveres
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mjød - den hurtigeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dejlig Jordbær milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• No bake Baileys chocolate cakeDen er simpel at lave, kræver ingen ovn, bare et køleskab den kan stå og sætte sig i....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os