Logo

Hvid gløgg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tørrede pomeransskaller
2 stk tørret ingefær
1 hel kanelstang
½ spsk hele nelliker
1 spsk stødt kardemomme
2 dl hvid portvin
2 fl. hvidvin
3 dl sukker
2 dl Brøndum snaps
 
Alle ingredienserne kommes op i gryden, og lunes langsomt op, står og trækker så lang tid som muligt.
Gerne natten over.
Si gløggen gennem et kaffefilter og varm den langsomt op, gløggen må
IKKE koge, snapsen hældes i og der serveres

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her