Logo

Hvid gløgg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 tørrede pomeransskaller
2 stk tørret ingefær
1 hel kanelstang
1/2 spsk hele nelliker
1 spsk stødt kardemomme
2 dl hvid portvin
2 fl. hvidvin
3 dl sukker
2 dl Brøndum snaps
 
Alle ingredienserne kommes op i gryden, og lunes langsomt op, står og trækker så lang tid som muligt.
Gerne natten over.
Si gløggen gennem et kaffefilter og varm den langsomt op, gløggen må
IKKE koge, snapsen hældes i og der serveres
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Min mormors rabarbersaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dragens forbandelseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Orangelikør, BorgensEn likør er en sød og aromatiseret akoholisk drik. Likører forekommer i mange forskellige...
• NougatrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os