Logo

Hvidvinsbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(12-14 glas)

2 flasker tør hvidvin,
2 glas (ca. 2 dl) jamaica rom,
1 glas cognac (1 dl),
50 g flormelis,
1 dl varm te,
2 mineralvand
1 lille dåse ananasringe.

Hvidvin, rom og cognac blandes i en bowle eller terrin. Tilsættes flormelis, der lige inden er udrørt i den varme te, må først iblandes det øvrige, når teen er kold. Sluttelig hældes mineralvand og en smule ananassaft i, plus ananasringene, snittet i småstykker. Først når hvidvinsbowlen skal på bordet, iblandes nogle isterninger.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HybendrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sund æbledrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Højt skum ­og lidt tålmodighedEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnøddepandekager med portvinssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os