Logo

Hvidvinsbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(12-14 glas)

2 flasker tør hvidvin,
2 glas (ca. 2 dl) jamaica rom,
1 glas cognac (1 dl),
50 g flormelis,
1 dl varm te,
2 mineralvand
1 lille dåse ananasringe.

Hvidvin, rom og cognac blandes i en bowle eller terrin. Tilsættes flormelis, der lige inden er udrørt i den varme te, må først iblandes det øvrige, når teen er kold. Sluttelig hældes mineralvand og en smule ananassaft i, plus ananasringene, snittet i småstykker. Først når hvidvinsbowlen skal på bordet, iblandes nogle isterninger.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banan LassiLassi er en traditionel indisk yoghurtdrik der oprindeligt kun indeholdte yoghurt, vand...
• UrteteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i rødvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidvinsfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!