Logo

Hvidvinsbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(12-14 glas)

2 flasker tør hvidvin,
2 glas (ca. 2 dl) jamaica rom,
1 glas cognac (1 dl),
50 g flormelis,
1 dl varm te,
2 mineralvand
1 lille dåse ananasringe.

Hvidvin, rom og cognac blandes i en bowle eller terrin. Tilsættes flormelis, der lige inden er udrørt i den varme te, må først iblandes det øvrige, når teen er kold. Sluttelig hældes mineralvand og en smule ananassaft i, plus ananasringene, snittet i småstykker. Først når hvidvinsbowlen skal på bordet, iblandes nogle isterninger.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?