Logo

Hyldebær romtoddy

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl fortyndet hyldebærsaft af 1/4 kg frosne hyldebær 1/2 l. vand
100 g sukker
saften af 1/2 citron
1/2-1 dl mørk rom
skiver af usprøjtet citron
evt. lidt ekstra rørsukker

Kom hyldebær, vand og sukker i en gryde og bring i kog. Mos lidt i bærrene med en stor ske, så al saften tænger ud. Si saften. Skal den gemmes koges den lidt ind, ellers undersøger man, om der skal mere vand i, eller om styrken er god nok. Så bringes saften atter i kog, tages af varmen og smages til med citronsaft, rom og rørsukker.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn druedrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skipper Skræk i ItalienEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærsaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friskostparfait med mynte- og sirupsmarinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os