Logo

Hyldeblomstsaftevand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 nyplukkede hyldeblomstklaser
2 citroner
50 g vinsyre (krystal)
2 kg sukker
2 l vand

Ryst blomsterne fri for støv og eventuelle insekter, og læg dem i en krukke sammen med de skivede citroner, vinsyren og sukkeret.
Hæld kogende vand over.
Rør i blandingen, og lad den stå i 4-5 dage.
Si blomster og citronskiver fra, og hæld saften på rene skoldede flasker, som lukkes tæt til, med fx kork.
Drikken skal opbevares køligt, og bør fortyndes med fx danskvand og is.
Den kan også bruges som smagstilsætning i fx vodka.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Forrygende forårs SmoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Punch CocoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GløggKog en god gløgg-essens af æblemost og krydderier, og opbevar den i køleskabet. Så kan du...
• Cremeost med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os