Logo

Hyldebærsaft til picnic

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hyldebærsaft til picnic

1 kg hyldebær

2-3 æbler skåret i stykker (uden ker­nehus)

vand

saften og skallen af 1 citron

150 g sukker, gerne rørsukker

evt. lidt Atamon til flaskerne!

 

Hæld bær og æblestykker i en gryde og fyld op med vand, til frugten er dækket. Tilsæt citronsaft og skal og kog op.

Lad det hele småkoge i ca. 15 minutter.

Filtrer frugtmassen gennem en si eller en finmasket dug, kog saften op igen, tilsæt sukkeret og rør rundt, til sukke­ret er opløst.

Hæld væsken over på flasker, der er skoldet godt i kogende vand før brug. Opbevar flaskerne køligt.

 

Vil du undgå Atamon, kan du fryse hyldebærsaften, og derved slippe for konserveringen.

Den færdige koncentrerede hyldebærsaft fortyndes 1:4 med vand eller mineralvand.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CappuccinoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mexicansk mojitoEn klassisk mojito med mynte og lys rom er et sommerhit år efter år. Smagen er fantastisk....
• Cranberry coolerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombæris med hvid chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os