Logo

Hyldebærsaft varm og krydret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hyldebærsaft varm og krydret 


Smager ligesom gløgg, men er uden alkohol. Har du tendens til lidt hoste, så hjælper hyldebærsaften 

helt fantastisk.

Hylden er en gammel lægeplante, og det menes, at hyldebærblomsterne skulle virke feberstillende, mens de sorte bær hjalp mod forkølelse og influenza.
Sandt er det i hvert fald, at hyldebærrene har et højt indhold af A- og C-vitamin, og at de er supersunde.

Hylden vokser vildt, er næsten umulig at slå ned og passer heldigvis godt til det danske klima. Så hold øje med den og udnyt de gratis glæder i naturen.

Krydret hyldebær (Tid: 10 min.)

# Ingredienser:

1 dl koncentreret hyldebærsaft

2 kanelstænger
2 skiver appelsin
6 nelliker
3 dl kogende vand
Evt. 1 spsk rosiner

*

 

Fremgangsmåde

1. Bring hyldebærsaft, kanel, appelsin, nelliker og vand i kog.
Lad det trække 5 min.

2. Kog op igen og hæld i kopper eller glas.
Kom evt. lidt rosiner i glasset.

 

 

Energi pr. person: 133 kcal. Fordelt på: protein 2%, kulhydrat 95%, fedt 3 %

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 53 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldebærsaftVed sensommer og september, derimod, er det sæson for hyldens små, kuglerunde, blåsorte...
• HyldebærsaftVed sensommer og september, derimod, er det sæson for hyldens små, kuglerunde, blåsorte...
• HyldebærsaftVed sensommer og september, derimod, er det sæson for hyldens små, kuglerunde, blåsorte...
• Koldskål med fløde og ymerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os