Logo

Hyldeblomst- og jordbær-"champagne"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Denne drik minder om en perfekt engelsk sommerdag. 7-9-13 og bank under bordet!
 
Til en 1,75 literkande, nok til ca. 8 glas
225 g små jordbær, nippet
2 citroner, halverede og i tynde skiver
150 ml hyldeblomstsaft
900 ml æblejuice med brus, såsom æblecider
 
Halver jordbærrene og læg et halvt i hvert rum af 2 isterningebakker.
Fyld op med vand og sæt dem i fryseren, til de er frosne.
Bland jordbæristerningerne og citronskiverne sammen i en glaskande (1,75 liter).
Tilsæt hyldeblomstsaften og æblecider og rør godt rundt lige før servering.
 
Drink tips: Tilsæt et mål Cointreau i hvert glas
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Slush ice 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet BaileysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sparkling Ginger punchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salvie-ymer is, kold suppe af vilde rosenbladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os