Logo

Hyldeblomst- og jordbær-"champagne"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Denne drik minder om en perfekt engelsk sommerdag. 7-9-13 og bank under bordet!
 
Til en 1,75 literkande, nok til ca. 8 glas
225 g små jordbær, nippet
2 citroner, halverede og i tynde skiver
150 ml hyldeblomstsaft
900 ml æblejuice med brus, såsom æblecider
 
Halver jordbærrene og læg et halvt i hvert rum af 2 isterningebakker.
Fyld op med vand og sæt dem i fryseren, til de er frosne.
Bland jordbæristerningerne og citronskiverne sammen i en glaskande (1,75 liter).
Tilsæt hyldeblomstsaften og æblecider og rør godt rundt lige før servering.
 
Drink tips: Tilsæt et mål Cointreau i hvert glas
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?