Logo

Hyldeblomst- og jordbær-"champagne"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Denne drik minder om en perfekt engelsk sommerdag. 7-9-13 og bank under bordet!
 
Til en 1,75 literkande, nok til ca. 8 glas
225 g små jordbær, nippet
2 citroner, halverede og i tynde skiver
150 ml hyldeblomstsaft
900 ml æblejuice med brus, såsom æblecider
 
Halver jordbærrene og læg et halvt i hvert rum af 2 isterningebakker.
Fyld op med vand og sæt dem i fryseren, til de er frosne.
Bland jordbæristerningerne og citronskiverne sammen i en glaskande (1,75 liter).
Tilsæt hyldeblomstsaften og æblecider og rør godt rundt lige før servering.
 
Drink tips: Tilsæt et mål Cointreau i hvert glas
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her