Logo

Hyldeblomst med hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hyldeblomst med hvidvin

7 liter:

10 skærme hyldeblomster

½ l vand

saft af 2 citroner

200 g sukker

1 fl hvidvin

 

Klip hyldeblomsterne af stilken.

Kog vand, citronsaft og sukker op og tilsæt hyldeblomsterne.

Lad lagen trække 1 time, mens den køler af.

Sigt lagen gennem et klæde og hæld den på en tom vinflaske.

Hæld hvidvinen på karaffel, og smag til med hyldeblomstsirup, så smagen pas­ser.

Der skal tilsættes ca. 1 dl til 1 fl hvidvin. Drik den afkølet.

 

Hvis hyldeblomstsiruppen skal gemmes, tilsættes 1 spsk flydende Atamon til ½ l hyldeblomstsirup.

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?