Logo

Hyldeblomst med hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hyldeblomst med hvidvin

7 liter:

10 skærme hyldeblomster

1/2 l vand

saft af 2 citroner

200 g sukker

1 fl hvidvin

 

Klip hyldeblomsterne af stilken.

Kog vand, citronsaft og sukker op og tilsæt hyldeblomsterne.

Lad lagen trække 1 time, mens den køler af.

Sigt lagen gennem et klæde og hæld den på en tom vinflaske.

Hæld hvidvinen på karaffel, og smag til med hyldeblomstsirup, så smagen pas­ser.

Der skal tilsættes ca. 1 dl til 1 fl hvidvin. Drik den afkølet.

 

Hvis hyldeblomstsiruppen skal gemmes, tilsættes 1 spsk flydende Atamon til 1/2 l hyldeblomstsirup.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VelkomstdrinkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-hyldeblomstsaftHylden blomstrer i denne måned, hvor den danske jordbærsæson også er godt i gang. De to...
• AlfevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblekageOpskrift på en dejlig æblekage: Efteråret er tid for æbler – og æblekage! Her får du...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os