Logo

Hyldeblomst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Køb en flaske med skruelåg og tøm den for indholdet. Gør den ren og kom blomsterne i. Dæk med alkohol og sæt et vækkeur til 24 timer. Hæld de gyldne dråber over på en rengjort flaske og snapsen er klar til brug uden fortynding.
Den skal ikke trække mere - ellers bliver den for stærk i smagen, der ikke kan gøres mindre.
Det er jo også tilladt, at smage på den undervejs til du synes den netop passer til dig.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CitrongræsfruityEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mokka-Orange chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Espresso milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os