Logo

Hyldeblomst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Køb en flaske med skruelåg og tøm den for indholdet. Gør den ren og kom blomsterne i. Dæk med alkohol og sæt et vækkeur til 24 timer. Hæld de gyldne dråber over på en rengjort flaske og snapsen er klar til brug uden fortynding.
Den skal ikke trække mere - ellers bliver den for stærk i smagen, der ikke kan gøres mindre.
Det er jo også tilladt, at smage på den undervejs til du synes den netop passer til dig.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?