Logo

Æggepunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æg
2 dl flormelis
½ l kold grape- eller appelsinsaft
2 flasker rosechatel blanc
isterninger
1 citron i tynde skiver
 
6 æg, 2 dl flormelis, piskes, ca. ½ l kold grape- eller appelsinsaft
blandes i under omrøring,
Rosechatel blanc 2 flasker kommes i lige før servering sammen med
isterninger og 1 citron i tynde skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her