Logo

Hyldeblomst-champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 l vand
500 g sukker
4 hyldeblomstskærme
1 dl æblecidereddike
1 citron i skiver
 
Bland alle ingredienserne og lad dem stå i solen i nogle dage.
Rør rundt en gang om dagen.
Si saften fra og fyld den på flasker med patentprop.
Lad dem stå utillukkede i solen i endnu 2 dage.
Luk flaskerne og stil dem mørkt og køligt i 1 uge.
Server drikken velafkølet, men luk flaskerne forsigtigt op ... det kan bruse over. Opbevar flaskerne køligt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TuzlaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is-kakaoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VildrosehybensnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med kiwicremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
15413-07-2010 09:16:01 madABC
Flaskerne skal stå mørkt 1 uge, for at danne brus. Herefter kan de drikkes eller gemmes - hvor lang tid vides ikke endnu - prøv hvis du kan vente ...
15512-07-2010 18:43:23 Marianne Fredsted
Jeg vil lige høre om champagne ikke kan holde sig længere end 1 uge efter flasken er lukket?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!