Logo

Hyldeblomst-champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 l vand
500 g sukker
4 hyldeblomstskærme
1 dl æblecidereddike
1 citron i skiver
 
Bland alle ingredienserne og lad dem stå i solen i nogle dage.
Rør rundt en gang om dagen.
Si saften fra og fyld den på flasker med patentprop.
Lad dem stå utillukkede i solen i endnu 2 dage.
Luk flaskerne og stil dem mørkt og køligt i 1 uge.
Server drikken velafkølet, men luk flaskerne forsigtigt op ... det kan bruse over. Opbevar flaskerne køligt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bitter aperitifDenne bitter aperitif med blandt andet hindbær, solbær og malurt kan drikkes på to måder....
• Kål og gulerodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Café AlexanderDette er en klassisk kold kaffe-likørdrik.
• AppelsinvincremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
15413-07-2010 09:16:01 madABC
Flaskerne skal stå mørkt 1 uge, for at danne brus. Herefter kan de drikkes eller gemmes - hvor lang tid vides ikke endnu - prøv hvis du kan vente ...
15512-07-2010 18:43:23 Marianne Fredsted
Jeg vil lige høre om champagne ikke kan holde sig længere end 1 uge efter flasken er lukket?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os