Logo

Hyldeblomstdrik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l vand
1 kg lyst mørk farin
2 ½ citron i tyndeskiver
25 hyldeblomstklaser
10 g citronsyre
1 tsk natron

Vandet koges op og mørk farinet kommes i og opløses helt. Sukkervandet køles af og citronsyren opløses heri.
Citronskiver og hyldeblomster lægges lagvis i en gryde og sukkervandet hældes over. Det stilles koldt i 3 dage, hvor du skal huske, at røre i det et par gange om dagen.
Det hele sies og natronen kommes i.
Drikken serveres helt afkølet blandet med vand til det smager godt. Den er koncentreret alt efter hvor mange hyldeblomster, du har kommet i. En blanding i forholdet 1:6-8 er ikke ualmindeligt.
Tips: prøv at spæde op med danskvand – det giver en slags champagnesmag. Drikken kan pyntes med frisk citronmelisse.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kvinde fingreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brændevin - sæt dit eget krydderi påEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango boostIngefæren frisker op, og gør den en smule skarp i smagen. Rent ernæringsmæssigt indeholder...
• Laksemousse af ØstersølaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!