Logo

Hyldeblomstdrik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 l vand
1 kg lyst mørk farin
2 ½ citron i tyndeskiver
25 hyldeblomstklaser
10 g citronsyre
1 tsk natron

Vandet koges op og mørk farinet kommes i og opløses helt. Sukkervandet køles af og citronsyren opløses heri.
Citronskiver og hyldeblomster lægges lagvis i en gryde og sukkervandet hældes over. Det stilles koldt i 3 dage, hvor du skal huske, at røre i det et par gange om dagen.
Det hele sies og natronen kommes i.
Drikken serveres helt afkølet blandet med vand til det smager godt. Den er koncentreret alt efter hvor mange hyldeblomster, du har kommet i. En blanding i forholdet 1:6-8 er ikke ualmindeligt.
Tips: prøv at spæde op med danskvand – det giver en slags champagnesmag. Drikken kan pyntes med frisk citronmelisse.
--
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her