Logo

Hyldeblomstdrik 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20 hyldeblomstklase
2 citroner
1 liter vand
1 kg lys farin
20 g citronsyre
1 tsk natron
 
Læg hyldeblomster og citronskiver lagvis i en skål.
Kog vandet og opløs farinen heri - afkøles.
Tilsæt citronsyren til det afkølede vand og hæld det over hyldeblomsterne og citronskiverne.
Trækker derefter i 3 døgn, hvor man skal røre af og til, så blomsteraromaen kommer ud i vandet.
Saften sies og der tilsættes natron.
Hyldedrikken kan herefter nydes spædet op med koldt vand, isterninger og en skive citron.
Ren natur.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fersken-shakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Porsesnaps - raklerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gin og tonic-granitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CrannachanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os