Logo

Hyldeblomstdrik 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
20 hyldeblomstklase
2 citroner
1 liter vand
1 kg lys farin
20 g citronsyre
1 tsk natron
 
Læg hyldeblomster og citronskiver lagvis i en skål.
Kog vandet og opløs farinen heri - afkøles.
Tilsæt citronsyren til det afkølede vand og hæld det over hyldeblomsterne og citronskiverne.
Trækker derefter i 3 døgn, hvor man skal røre af og til, så blomsteraromaen kommer ud i vandet.
Saften sies og der tilsættes natron.
Hyldedrikken kan herefter nydes spædet op med koldt vand, isterninger og en skive citron.
Ren natur.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?