Logo

Hyldesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 dl modne hyldebær
5 dl vodka

De modne bær tilsættes vodka.
Filtreres og fortyndes (vejl. 1:1).
Det høje vandindhold i bærene kan sænke alkoholprocenten drastisk.
Snapsen egner sig ikke til lagring, men vil ikke tabe smag hurtigt. Har man smagt varm hyldebærsaft, vil man kunne forestille sig, hvorledes denne snaps smager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KafferistningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan milkshakeDet er dejligt med noget koldt at drikke om sommeren. Her er en nem opskift på en lækker...
• Kom foråret på flaske nuderer mulighed for at komme foråret på flasker. Naturen er nemlig et skatkammer af urter...
• Kastanjeparfait med ingefærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os