Logo

Hyldesaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 nyplukkede hyldeblomstklaser  
2 citroner  
50 g vinsyre (krystal)  
2 kg sukker  
2 l vand 
 
Ryst blomsterne fri for støv og eventuelle insekter, og læg dem i en krukke
sammen med de skivede citroner, vinsyren og sukkeret.
Hæld kogende vand over.
Rør i blandingen, og lad den stå i 4-5 dage.
Si blomster og citronskiver fra, og hæld saften på rene skoldede flasker,
som lukkes tæt til, med fx kork.
Drikken skal opbevares køligt, og bør fortyndes med evt. danskvand og is.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Strawberry FudgeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldedrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• UrteteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tekage, BentesSelvom der kagen hedder en tekage er der ikke te i kagen, men måske hedder den sådan fordi...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os