Logo

Irsk kaffe - Irish Coffee

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 tsk mørk farin
4 cl irsk whisky
stærk kaffe
flødeskum
 
Der findes specielle glas til Irsk Kaffe, men har du ikke det, kan glögg-glas eller lignende anvendes.
Ligeledes kan du anvende skotsk whisky i stedet for den irske.
Kom farin i forvarmet glas, hæld whiskyen over og rør godt rundt.
Fyld op med frisk, varm kaffe og læg en klat iskold flødeskum øverst. Der skal ikke røres rundt, når først flødeskummet er kommet i, da man skal drikke den varme kaffe gennem flødeskummet. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RødhvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerod energidrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Smoothie moderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os