Logo

Irsk kaffe - Irish Coffee

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 tsk mørk farin
4 cl irsk whisky
stærk kaffe
flødeskum
 
Der findes specielle glas til Irsk Kaffe, men har du ikke det, kan glögg-glas eller lignende anvendes.
Ligeledes kan du anvende skotsk whisky i stedet for den irske.
Kom farin i forvarmet glas, hæld whiskyen over og rør godt rundt.
Fyld op med frisk, varm kaffe og læg en klat iskold flødeskum øverst. Der skal ikke røres rundt, når først flødeskummet er kommet i, da man skal drikke den varme kaffe gennem flødeskummet. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?