Logo

Irsk kaffe - Irish Coffee

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 tsk mørk farin
4 cl irsk whisky
stærk kaffe
flødeskum
 
Der findes specielle glas til Irsk Kaffe, men har du ikke det, kan glögg-glas eller lignende anvendes.
Ligeledes kan du anvende skotsk whisky i stedet for den irske.
Kom farin i forvarmet glas, hæld whiskyen over og rør godt rundt.
Fyld op med frisk, varm kaffe og læg en klat iskold flødeskum øverst. Der skal ikke røres rundt, når først flødeskummet er kommet i, da man skal drikke den varme kaffe gennem flødeskummet. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StikkelsbærdrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldebærsaft varm og krydretSmager ligesom gløgg, men er uden alkohol. Har du tendens til lidt hoste, så hjælper...
• Tyrkisk kaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sød omelet med kumquats, korender og rosa peber iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os