Logo

Irsk varm chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 dl mælk
125 g mælkechokolade
1 ¼ dl piskefløde
2 spsk kakao
4 spsk irsk whiskey
flødeskum
Evt. chokoladespåner til pynt

Fløden piskes halvstift i en skål.
Chokoladen hakkes i stykker og varmes sammen med mælken langsomt op under omrøring, indtil chokoladen er smeltet.
Kakaoen piskes i og det hele bringes i kog.
Så tages gryden af varmen og whiskey og fløde tilsættes.
Drikken hældes i krus og pyntes med flødeskum og chokoladespåner.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?