Logo

Irsk varm chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl mælk
125 g mælkechokolade
1 1/4 dl piskefløde
2 spsk kakao
4 spsk irsk whiskey
flødeskum
Evt. chokoladespåner til pynt

Fløden piskes halvstift i en skål.
Chokoladen hakkes i stykker og varmes sammen med mælken langsomt op under omrøring, indtil chokoladen er smeltet.
Kakaoen piskes i og det hele bringes i kog.
Så tages gryden af varmen og whiskey og fløde tilsættes.
Drikken hældes i krus og pyntes med flødeskum og chokoladespåner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flydende nydelse med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Punch CocoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GlühweinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Créme brulee med jordbærsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!