Logo

Jordbær punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg jordbær
100 g flormelis
1 dl rom
1 flaske tør hvidvin
½ l. dansk vand
Isterninger
 
Jordbær, sukker og rom, trækker tildækket et par timer.
Hvidvin, danskvand og isterninger hældes over inden servering.
Udelad evt. dansk vand og brug istedet en flaske hvidvin til.
 
Tips: Rigtig god og frisk velkomst bowle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her