Logo

Jordbær- og hyldeblomstsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Jordbær- og hyldeblomstsaft

 

Lav din egen hyldeblomstsaft - her er en version med jordbær. Foretrækker du alm. hyldeblomstsaft, så udelad jordbærrene, og brug dobbelt så mange hyldeblomstklaser.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 5 min. Trækketid: 2 døgn. Holdbarhed: ca. 1 måned.

 

#

250 g jordbær

15 hyldeblomstklaser

1 citron (øko)

1 liter vand

1 kg sukker

*

Rens bærrene, nip dem, og mos dem med en gaffel.

Tilsæt hyldeblomstklaserne.

Kog skiver af citron med vand og sukker.

Hæld den kogende sukkerlage over jordbær- og hyldeblomstblandingen, og dæk skålen til.

 

Lad saften trække et køligt sted - helst i køleskab - i 2 døgn, og rør et par gange undervejs.

Si saften over på rene flasker.

Nyd saften fortyndet med koldt vand eller måske hvidvin.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærmilkshake 3Her er et dejlig sommerlækkeri, der ikke tager lang tid at lave
• JordbærtoastFor en ekstra speciel jordbærnydelse, prøv denne sensationelle jordbær franske toast
• Jordbærtærte med råcremeJordbærtærte med råcreme hæver sig højt over jordbær med fløde (der er for svært at udtale...
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!