Logo

Julepunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Den revne skræl og saften af l appelsin
1 citron
1/2 l. rødvin
1/2 l. hvidvin
160 g sukker
1 stang hel kanel
10 hele nelliker
1 kop stærk kop te
2 dl rom eller cognac

Hæld de to slags vin i en gryde og rør citrussaft og -skræl, te, sukker og krydderier i.
Lad det hele koge meget langsomt op for svag varme, til det er lige
under kogepunktet.
Så tages gryden af varmen, rom eller cognac tilsættes, og punchen sies
gennem et kaffefilter over i en punch-bowle eller en stor kande.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Himalaya SneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SolbærbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomst med hvidvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt brieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os