Logo

Julepunch med hedvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(6 glas)
1 flaske hvidvin
5 nelliker
1 lille stykke kanel
lidt revet muskat
saft af 1 appelsin
saft af en citron
sukker efter smag
1 glas rom
1 appelsin i skiver

Vin, krydderier og saft varmes op til lige under kogepunktet.

Smag til med sukker, punchen skal ikke være særlig sød!

Når sukkeret er opløst hældes rommen i.
Punchen serveres straks med appelsinskiver i glasset.

Tips: Du kan også lave denne punch børne- og bilistsikker uden alkohol med ugæret druesaft.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CappuccinoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mexicansk varm chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Coffee ice & sodaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombæris med hvid chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os