Logo

Kastanie-aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kog 1 kg kastanier møre i ganske lidt vand med salvie, kanel og 600 g suk­ker, til væskekonsistensen bliver tykfly­dende.
Lad trække.
Server drinken i et Champagneglas med lidt saft og 1 kastanie i bun­den, top op med mousse­rende vin.
Server en brødbakke til, med ualmindeligt godt brød både på majsmel og hvedemel - også grissini, fx med olivensmag.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her