Logo

Kastanie-aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kog 1 kg kastanier møre i ganske lidt vand med salvie, kanel og 600 g suk­ker, til væskekonsistensen bliver tykfly­dende.
Lad trække.
Server drinken i et Champagneglas med lidt saft og 1 kastanie i bun­den, top op med mousse­rende vin.
Server en brødbakke til, med ualmindeligt godt brød både på majsmel og hvedemel - også grissini, fx med olivensmag.
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugt drinkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RavsnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Golden DeliciousEn Golden Delicious bowle kan naturligvis også laves med andre sorter æbler
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!