Logo

Kardemomme og orange kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Friskmalet kaffe
1/2 tsk kardemomme helst friskmalet
1 groftrevet appelsinskal
Rørsukker
 
I en stempelkande blandes kaffe, kardemomme og appelsinskal.
Hæld kogende vand i til 2 kopper kaffe.
Lad kaffen trække i ca. 4 min., før stemplet presses ned.
Kaffen sødes efter smag med rørsukker.
Serveres i små kopper - og gerne til dessert.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Choko CaffèEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mojito CubanoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dragens forbandelseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BærsorbetDenne dessert er både let at lave og smagert dejligt. Husk dog at der skal bruges en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!