Logo

Kardemomme og orange kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friskmalet kaffe
½ tsk kardemomme helst friskmalet
1 groftrevet appelsinskal
Rørsukker
 
I en stempelkande blandes kaffe, kardemomme og appelsinskal.
Hæld kogende vand i til 2 kopper kaffe.
Lad kaffen trække i ca. 4 min., før stemplet presses ned.
Kaffen sødes efter smag med rørsukker.
Serveres i små kopper - og gerne til dessert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her