Logo

Kardemomme og orange kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Friskmalet kaffe
1/2 tsk kardemomme helst friskmalet
1 groftrevet appelsinskal
Rørsukker
 
I en stempelkande blandes kaffe, kardemomme og appelsinskal.
Hæld kogende vand i til 2 kopper kaffe.
Lad kaffen trække i ca. 4 min., før stemplet presses ned.
Kaffen sødes efter smag med rørsukker.
Serveres i små kopper - og gerne til dessert.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vin d'orangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærmilkshake 3Her er et dejlig sommerlækkeri, der ikke tager lang tid at lave
• Amerikansk rabarberdrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med mandellåg 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os