Logo

Hindbærsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150g Hindbær
½ fl. snaps/vodka
 
Bærrene (kan evt. være frosne) overhældes, så de er helt dækkede med snaps.
Skal herefter trække i 2-3 måneder.
Efter endt trækketid, filtreres snapsen gennem et kaffefilter, så man har en hindbærekstrakt.
Ekstrakten skal nu fortyndes i forholdet 1:1.
Forholdet kan variere lidt, så man må prøvesmage flittigt undervejs........
Passer godt til ostebordet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her