Logo

Hjemmelavet Baileys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 karton "Karoline's VanilleCreme" (1/2 L.)
1 kop stærk kaffe
2 spsk mørk farin
2 dl whiskey
 
Puddersukkeret opløses i den varme kaffe, hvorefter den afkøles lidt.
Herefter kommes de to øvrige ingredienser i, og alt blandes godt
sammen.
Obs: Whiskey må ikke kommes i en varm blanding/væske, da alkoholen
så vil fordampe!
 
Tips: En opskrift der ikke er så fed som den originale Bailey, og det er
efter min mening kun positivt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mexicansk mojitoEn klassisk mojito med mynte og lys rom er et sommerhit år efter år. Smagen er fantastisk....
• Cranberry coolerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nissens JulegløggEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad Florentine + Fransk mokkamousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os