Logo

Hindbærsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150g Hindbær
1/2 fl. snaps/vodka
 
Bærrene (kan evt. være frosne) overhældes, så de er helt dækkede med snaps.
Skal herefter trække i 2-3 måneder.
Efter endt trækketid, filtreres snapsen gennem et kaffefilter, så man har en hindbærekstrakt.
Ekstrakten skal nu fortyndes i forholdet 1:1.
Forholdet kan variere lidt, så man må prøvesmage flittigt undervejs........
Passer godt til ostebordet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gyldne DageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Smootie à la pinacoladaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid GlöggEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtirisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os