Logo

Hindbærsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150g Hindbær
1/2 fl. snaps/vodka
 
Bærrene (kan evt. være frosne) overhældes, så de er helt dækkede med snaps.
Skal herefter trække i 2-3 måneder.
Efter endt trækketid, filtreres snapsen gennem et kaffefilter, så man har en hindbærekstrakt.
Ekstrakten skal nu fortyndes i forholdet 1:1.
Forholdet kan variere lidt, så man må prøvesmage flittigt undervejs........
Passer godt til ostebordet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SangriaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hazelnut CoffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær snapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Romersk isdessert En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os