Logo

Kirsebær sangria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kirsebærrene giver sangriaen en dyb, fyldig farve. Den er også god som dessert.
 
2 appelsiner (usprøjtede)
2 dl cider
1 dl sukker
4 dl udstenede kirsebær
rød- eller hvidvin
1 dl piskefløde
1 dl græsk yoghurt eller fromage frais
 
Riv skallen af den ene appelsin.
Pil appelsinerne og skær dem i stykker.
Giv cider og sukker et opkog.
Læg kirsebærrene i og lad dem simre i nogle minutter.
Læg appelsinstykkerne i, når lagen er kølet af.
Fordel dem i glas og hæld vin på efter smag.
Pisk fløden til skum og bland den med yoghurt eller fromage frais.
Læg en klat af flødeskumsblandingen i hvert glas og pynt med revet appelsinskal.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Strawberry milk shakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldebærsnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddebrudEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sørens karamelæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os